Avantajele construirii unui cort industrial

By 0
Avantajele construirii unui cort industrial

Ai nevoie de un spațiu de depozitare? Dorești să îți mărești capacitatea de producție? Cererea pentru construirea de corturi a crescut semnificativ în ultimii ani față de construirea unor hale industriale. Beneficiile unui cort depășesc cu mult pe cele ale unei hale de producție sau a unui depozit clasic.

Vă prezentăm câteva dintre avantajele unor corturi construite de Ilcora, care sunt folosite în scop industrial, indiferent dacă acestea sunt folosite ca și depozite, hale de producție, depozite agricole, service auto sau alte tipuri de servicii:

1. Dimensiuni individuale

Corturile produse de Ilcora se adaptează după cerințele beneficiarului. Lucrăm atât cu dimensiuni standarde cât și cu dimensiuni personalizate, care diferă în funcție de locația de montaj, scopul pentru care se construiește cortul etc.

2. Ușor de montat / demontat / relocat

Structura se proiectează în așa fel încât ea să se poată monta, demonta sau reloca cu ușurință dacă este cazul. Structura poate fi din oțel sau aluminiu și este modulară, din tronsoane identice, care ușurează acest aspect.

3.Posibilitate de mărire ulterioară

În cazul în care se dorește o extindere a activității, corturile se pot mări foarte ușor, fără a fi nevoie de achiziționarea unui cort complet nou.

4. Regim de clădire temporară

Corturile sunt considerate clădiri temporare, ceea ce facilitează obținerea autorizației sau a avizului de construcție. La fiecare contract semnat, Ilcora pune la dispoziția beneficiarului un plan în care sunt indicați toți pașii legali de urmat pentru obținerea autorizației sau avizului de construcție, inclusiv legislația legată de cerințele ISU și Legea 50/1991, a autorizării în construcții, actualizată, cu indicații precise.

5. Pretabile pentru orice activitate

Corturile produse de Ilcora se adaptează după nevoile fiecărui beneficiar. Oferim soluții diverse, care pleacă de la tipul de structură folosit, la tipul de acoperire al acesteia (vopsire tip email, vopsire în camp electrostatic, galvanizare), până la tipul de membrană folosit (material ignifug la cerere, cu o anume greutate și garanție din partea producătorului german).

6. Ușor de întreținut

Corturile sunt construcții care sunt foarte ușor de întreținut. După execuția fiecărui cort, Ilcora vă pune la dispoziție instrucțiunile de folosire și exploatare a corturilor, care vor facilita îngrijirea acestora.

7. Execuție rapidă

Comparativ cu o construcție din beton de tipul hală industrială sau de producție, corturile sunt mult mai ușor și rapid de realizat. În funcție de programările în curs și de diferitele perioade ale anului, un cort produs de Ilcora se poate realiza în aprox. 3 săptămâni.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Your Name:*

Your Website

Your Comment