Corturile Ilcora – Lucrări sigure în orice anotimp

By 0
Corturile Ilcora – Lucrări sigure în orice anotimp

Sunt corturile produse de Ilcora funcționale tot anul? Cât de sigure și rezistente sunt aceste lucrări? Aceste întrebări sunt firești și nu trebuiesc neglijate. Climatul românesc ne rezervă tot timpul surprize, ceruri înnorate, vânturi puternice, anotimpuri mai reci și cantități de zăpadă considerabilă.

De aceea corturile produse de Ilcora, indiferent de destinația lor: corturi industriale, corturi de evenimente sau structuri arhitecturale cu membrane tensionate, sunt construcții rezistente, formate din structură metalică din oțel acoperită cu învelitoare de membrană tip PVC.

Atât structura metalică cât și învelitoarea sunt rezultatul unor calcule stricte, efectuate de ingineri specialiști cu atestate în domeniul structurilor cu pânze tensionate. Doar acești ingineri pot proiecta lucrări în deplină siguranță. Execuția lucrărilor în orice altă metodă duce la riscul imens de prăbușire, cu toate consecințele nefaste ulterioare.

Structura metalică a corturilor este calculată să reziste la încărcările din vânt și zăpadă din zona unde aceasta va fi montată, respectând cu strictețe normativele în vigoare. La fabricarea structurii metalice se lucrează cu sudori autorizați și pe mașini de sudură ultraperformante, obținându-se în final structuri metalice cu grad înalt de siguranță. Ilcora este certificată la sudură pe standardele SR EN ISO 3848-3 și SR EN ISO 1090, standarde armonizate, care sunt obligatorii pentru producătorii de structuri metalice din România. Sudura pe o structură metalică este extrem de importantă, de ea depinzând siguranța în timp a construcției.

Învelitoarea este executată cu material textil ignifug de ultimă generație, tip membrană tehnică, acoperit cu PVC pe ambele părți și importat în exclusivitate de firma Mehler Texnologies GmbH Germania. Oferim o garanție pentru material, obținută direct de la producătorul german. Materialul este ales în funcție de tipul de lucrare și de calculele precise, ce reies în proiectul tehnic. Mai mult, materialul are agrement tehnic pentru utilizarea în construcții, evitându-se în acest fel neplăcerile create de către ISU în obținerea autorizației de funcționare.

Tinând cont de toate aceste aspecte și nu numai, Ilcora garantează pentru produsele executate, având experiența numeroaselor lucrări, ce pot fi vizualizate pe harta corturilor, dar și o echipă performantă care pune trup și suflet în orice se face.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Your Name:*

Your Website

Your Comment