Cort care îmbină modelul Deca și Clasic, realizat pentru Momentum, Covasna

Echipa Cort Ilcora a început colaborarea cu Momentum, Covasna, în vederea realizării și asamblării a două construcții tip cort pentru asigurarea unui spațiu de evenimente versatil. 

 

Proiectul este unic prin modul în care a reușit să optimizeze spațiul de care locația dispune, astfel încât oaspeții să se poată bucura de cât mai mult aer liber.

 

De asemenea, construcția este formată dintr-un ansamblu de 2 corturi, modelul Deca și modelul Clasic. Dimensiunea cortului principal, modelul Deca, este de 650 mp și dimensiunea modelului Clasic este de 310 mp, în vreme ce locația are un spațiu verde disponibil de 2.000 mp.

Cort Deca Momentum Covasna

Cortul Deca și cortul Clasic: particularitățile celor două construcții

O altă particularitate a ansamblului de corturi, comparativ cu orice alt tip de construcție de evenimente, o reprezintă felul în care cele două modele sunt alăturate. 

Modelul Deca constituie sala principală de evenimente și este unit cu modelul Clasic, care include spațiile adiacente precum bucătăria, spațiul de depozitare și băile. Calea de acces se realizează printr-un tunel pe structură metalică cu prelate.

Sala principală este prevăzută cu sistem dedicat de desfumare. Instalațiile de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți reduc pierderile cauzate de descompunerea termică, protejând cu adevărat acoperișul cortului.

De asemenea, sala principală dispune de geamuri ornamentale cu dimensiuni generoase, de 1.8x1.4 metri, cu folie transparentă. Prin intermediul acestor folii, lumina naturală creează o atmosferă plăcută în spațiul de la interior.

Inaugurarea celor două construcții tip cort din incinta Momentum a avut loc în luna februarie a anului 2021.

Corturile de evenimente Cort Ilcora pot fi personalizate

Corturile de evenimente pot fi personalizate cu geamuri ornamentale, cu uși sau panouri glisante, cu sisteme de desfumare coamă sau anti-condens, toate pentru a mări confortul invitaților și a crea un spațiu de nuntă aerisit, în care oaspeții se vor simți cu adevărat bine.

De asemenea, corturile noastre de evenimente sunt calculate să reziste la acțiunea distructivă a vântului și a zăpezii din zona de montaj. Astfel, corturile pot fi folosite pe tot parcursul anului, fiind construcții sigure și cu mult mai accesibile decât o sală de evenimente. 

Corturile de evenimente realizate de Cort Ilcora pot fi adaptate și personalizate după preferințele beneficiarului, cu condiția ca suprafața să fie mai mare de 200 mp.

Îndrăznește să creezi un loc aparte pentru orice ocazie specială. Contactează-ne pentru mai multe detalii.